Acesta este momentul pentru lucruri precum gătitul într-o oală și combinarea tuturor aromelor de carne, legume și alte bunătăți în rețete consistente.
Este atât de grozav să-ți petreci timpul pregătind aperitive, poate o supă ușoară de consomé și urmând un fel de mâncare de pește, apoi trecând la combinații de carne mai bogate și mai grele. Dar, când ești mai preocupat de termenele limită de lucru, de copiii care își fac temele și de toate lucrurile pe care viața ni le aruncă, este timpul pentru simplitate.
Coacerea în caserole sau în aragazele lente ne permite să aruncăm ingredientele împreună și să lăsăm un cuptor cu temperatură ridicată să facă toată treaba pentru noi.
Cheia succesului constă în ingrediente și rețete bine selectate pe care le puteți urma. Un sfat grozav este să-ți trimiți un e-mail cu mâncărurile tale preferate cu titluri clare de subiecte, iar apoi vei reduce tot timpul căutând aceste tipuri de instrucțiuni. Încercați-l cu câteva dintre sugestiile noastre super simple din această listă delicioasă.
O altă idee grozavă este că marinezi câteva bucăți de carne sau pui cu o seară înainte de a dori să gătești, astfel încât o mulțime de arome să fie deja îngrijite.
O altă metodă grozavă la mijlocul săptămânii este să încercați să folosiți ingredientele rămase din frigider, făcând o supă sărată și copioasă, după toate acestea sunt cât de mult s-au adunat mâncărurile „țărănești” îndrăgite.