Pui și fasole verde nucă de cocos Curry

Pui și fasole verde nucă de cocos Curry
Curry de nucă de cocos de pui și fasole verde este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție conține 213 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, apă fierbinte, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Supă De Pui Cu Nucă De Cocos Curry Verde, și Curry de pui, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți tamarindul, apoi adăugați la apă fierbinte (1/2 cană) într-un vas rezistent la căldură și înmuiați 15 minute. Puneți tamarindul cu o furculiță până când pulpa este dizolvată, apoi turnați amestecul de tamarind printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic, apăsând puternic pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Încălziți o tigaie grea uscată de 10 inci (de preferință fontă) la foc moderat până la cald, aproximativ 2 minute, apoi prăjiți semințele de coriandru și chimen, amestecând continuu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 12 frunze de curry și prăjiți, amestecând continuu, până când frunzele se ondulează și se întunecă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Adăugați 4 ardei iute și prăjiți, amestecând continuu, până la o nuanță mai închisă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Se transferă pe o farfurie și se răcește complet, apoi se macină fin în râșniță.
6
Se usucă puiul și se presară cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală largă de 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți puiul în 2 loturi, cu pielea în jos, întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Transferați pe o farfurie.
9
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală, apoi se fierbe ceapa la foc moderat, amestecând ocazional, până când marginile sunt aurii, 5 până la 8 minute. Reduceți căldura la moderat scăzută, apoi adăugați amestecul de condimente măcinate, usturoiul, turmericul și sarea de linguriță rămasă și gătiți, amestecând frecvent (pentru a preveni arderea), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Adăugați lapte de cocos și lichid de tamarind și fierbeți, amestecând, până când se dizolvă orice solide din lapte de cocos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
TamarindTamarind
Nucă De CocosNucă De Cocos
LapteLapte
11
Adăugați puiul, cu pielea în sus, în 1 strat (puiul nu va fi complet acoperit cu lichid) și fierbeți, acoperit, până când puiul este doar gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
12
În timp ce puiul fierbe, gătiți fasolea verde într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită până când este crocantă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Scurgeți și transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se scurge bine.
15
Când puiul este gătit, transferați cu clești pe o tăietură, rezervând sosul în oală și înjumătățiți fiecare piept de pui în diagonală prin os. Puneți puiul într-un vas adânc de servire și păstrați-l cald, acoperit cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
16
Adăugați fasole verde în sosul de nucă de cocos și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Nucă De CocosNucă De Cocos
SosSos
17
În timp ce fasolea se fierbe, încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Adăugați semințe de muștar, apoi acoperiți tigaia și gătiți până când semințele scot sunete, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Scoateți capacul, apoi adăugați restul de 15 frunze de curry și 2 ardei iute și gătiți, amestecând, până când frunzele trosnesc și ardeii iute se întunecă ușor, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Ardei IuteArdei Iute
20
Se toarnă amestecul de ulei fierbinte peste sosul de nucă de cocos și fasole, apoi se amestecă pentru a se combina. Condimentează cu sare, apoi lingură sos și fasole în jurul puiului. Aruncați ardeii iute întregi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei IuteArdei Iute
FasoleFasole
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
* Sosul de pui și nucă de cocos, fără fasole verde și ulei de condimente, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit.* Fasolea verde poate fi gătită și reîmprospătată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată.* Uneori numite meetha neem sau Kari patta, frunzele de curry sunt disponibile pe piețele indiene și asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Fasole VerdeFasole Verde
Pui întregPui întreg
Nucă De CocosNucă De Cocos
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista