Mini Pâini cu Nucă de Macadamia

Mini Pâini cu Nucă de Macadamia
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă mini-pâinile cu nucă de macadamia. Această rețetă servește 30. O porție conține 162 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, nuci de macadamia, făină și extract de vanilie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ mini-pâini cu fructe și nuci , mini-pâini cu afine și nuci și mini-pâini cu afine și nuci cu semințe de in .

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt suficient de nuci de macadamia pentru a măsura 1/3 cană; pus deoparte. Tăiați grosier nucile rămase; se amestecă cu nucă de cocos și 1 lingură zahăr. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul rămas până devine ușor și pufos. Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați făina și praful de copt; se adaugă treptat la amestecul smântânat alternativ cu lapte, batând bine după fiecare adăugare. Se adauga sucul de lamaie, coaja de lamaie, vanilia si nucile rezervate tocate marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 C Iaurt Sau Smantana1/4 C Iaurt Sau Smantana
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Miere De CitriceMiere De Citrice
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4
Cu lingura în cinci unse 5-3/4 inci. x 3 inchi. x 2 inchi. tigăi pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
5
Stropiți cu amestecul de nucă de cocos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Coaceți la 325° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată (acoperiți lejer cu folie dacă blatul se rumenește prea repede). Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto (Split). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista