Mâncare tradițională din sud

Dacă ați avut vreodată plăcerea de a mânca mâncăruri tradiționale din sud, știți că este o experiență de neuitat. Aromele, condimentele, aromele și texturile sunt unice și absolut decadente. Dacă cunoașteți istoria Sudului, știți că este un amestec de culturi și popoare diferite. Ca atare, există o mare diversitate culinară de savurat. Iată câteva dintre mâncărurile noastre tradiționale din sud preferate pe care credem că ar trebui să le încercați cu siguranță:

Grits

Mai întâi avem nisip. Acest fel de mâncare este făcut din porumb alb măcinat. În această formă, se numește hominy. Griturile de bază sunt făcute prin fierberea porumbului și combinându-l cu smântână, sare și unt după gust. Există mai multe moduri de a adăuga propria dvs. întorsătură la nisip.

De obicei, este servit la micul dejun cu ouă, dar poate fi în meniu pentru cină asociat cu creveți, slănină și verdeață. Acest fel de mâncare delicios a devenit un aliment de bază în sud, deoarece porumbul a fost cultivat pe scară largă în zonă. Grits provine de la nativii americani și au împărtășit rețeta cu primii coloniști care s-au stabilit în sud.

Ouă umplute

Nimic nu spune mâncarea sudică precum ouăle de diavol. Rețeta este simplă și oricine o poate face. Tot ce faci este să-ți fierbi ouăle, să le feliezi și să scoți jugulele și să le așezi într-un castron. Apoi ați amestecat jugurile cu muștar, maioneză, sare și piper. Puteți adăuga gust la gust. Terminați cu o stropire de boia și gata. Sunt cu adevărat versatile. Acestea pot face parte dintr-un meniu de brunch, o parte delicioasă la prânz sau un aperitiv. Ouăle de diavol sunt minunate ori de câte ori alegi să le ai. Rețeta a fost adusă în sud de către coloniștii britanici, iar sudistii și-au făcut-o pe cont propriu.

Pui prăjit

Acesta nu este o surpriză! Această mâncare tradițională din sud combină pui, ierburi și condimente într-un aluat de făină care este prăjit la perfecțiunea aurie. Poate fi servit cu cartofi prăjiți, salată de varză, sandvișuri și wrap-uri. Sau pur și simplu bucurați-vă de bunătatea sa delicioasă de la sine! Acest fel de mâncare a început în perioada sclavilor africani. Există, de asemenea, o influență a imigranților scoțieni. Renumitul Kentucky Fried Chicken a început în sud.

Somn înnegrit

Motivul pentru care somnul înnegrit se află cu siguranță în lista cu alimente tradiționale din sud se datorează faptului că peștele este prins ușor în râurile și pârâurile din sud. Ca atare, au fost în meniu de când își amintesc sudistii. Peștele se pune în straturi într-un aluat de făină de porumb și se prăjește până capătă o culoare negricioasă. Somnul înnegrit este de obicei savurat cu salată de varză, cartofi prăjiți și hushpuppies. Dacă sunteți iubitor de pește, nu uitați să îl încercați!

Plăcintă cu cartofi dulci

Nimic nu spune decadența sudică ca plăcinta cu cartofi dulci! Acest desert combină cartofi dulci copți, zahăr, lapte, unt, făină, sirop de porumb, extract de vanilie (opțional) și ouă într-o crustă. Se coace și se servește adesea cu puțină frișcă deasupra pentru un pic în plus. Nicio Ziua Recunoștinței nu este completă fără puțină plăcintă cu cartofi dulci. Acest desert are rădăcini africane și datează din vremea plantațiilor sudice.

Pâine de porumb

Această pâine rapidă este făcută din făină de porumb, apă și sare, dar bucătarii din sud adaugă grăsime de slănină, ouă și lapte de unt pentru un plus de aromă. Painea de porumb poate fi dulce sau sarata. Totul depinde de preferințele tale. Nativii americani au fost primii care au făcut pâine de porumb și a devenit curând populară în sud.

Hoppin John

Acest aliment este de obicei savurat în ziua de Anul Nou. A combinat mazărea cu ochi negri și bucăți de carne de porc într-o tocană delicioasă. Se serveste cu orez. Se spune că o mâncare în ziua de Anul Nou va aduce noroc pentru anul care vine. Aceasta este o tradiție africană care a fost adusă în coloniile americane.

Varza

Verdele se prepară prin fierbere legume cu frunze verzi împreună cu puțină șuncă pentru aromă. Apa în care se fierb verdeața se numește lichior de oală. Acest lichid este extrem de hrănitor și este folosit pentru a vă înmuia pâinea de porumb sau ca bază pentru o supă.

Aceste mâncăruri tradiționale sudice fac parte din tapiseria sudică și au pătruns în peisajul culinar american. Asigurați-vă că încercați aceste alimente reconfortante atunci când sunteți următorul în sud.