Succotash de dovlecel la grătar

Succotash de dovlecel la grătar
Succotash de dovlecel la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 626 de calorii , 9 g de proteine și 57 g de grăsime fiecare. Un amestec de smântână groasă, porumb urechi, chile poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 50% , care este solid. Rețete similare includ roșii moștenite umplute cu porumb și dovlecel Succotash , Succotash cu legume de vară la grătar și Succotash la grătar de la Farmers' Market .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Ungeți partea tăiată a dovlecelului cu 2 linguri de ulei și asezonați cu sare și piper. Prăjiți, cu partea tăiată în jos, până când devine auriu, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se ia de pe foc si se taie cubulete mici.
5
Încinge uleiul rămas într-o cratiță medie pe grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8
Adăugați boabele de porumb și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
9
Adăugați roșiile, ardeii iute, dovleceii tăiați cubulețe și smântâna groasă și gătiți până când crema scade la jumătate și începe să se îngroașe. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
10
Se ia de pe foc si se adauga branza si coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Succotash în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista