Bebeluși de turtă dulce
Gingerbread Babies necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 189 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 51 de cenți per porție , obțineți un aperitiv care servește 30. Un amestec de zahăr de cofetă, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 15% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gingerbread Babies , Guacamole For Babies și Mean's Dutch Babies .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți oul și melasa.
Combinați făina, cacao, ghimbir, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, cuișoare, cardamom, nucșoară și sare; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider 2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Preîncălziți cuptorul la 350°. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 3/8 inci. grosime.
Tăiați cu un 4 inci înfăinat. tăietor de prăjituri omul turtă dulce.
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate; rerulați resturile.
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt ferme.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Într-un castron mare, combinați zahărul de cofetarie, apa, pudra de bezea și crema de tartru; bateți la viteză mică până se combină. Bateți la maxim 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari. Nuanță roșu cantitatea dorită de glazură. (Păstrați glazura nefolosită acoperită tot timpul cu o cârpă umedă.)
Folosind pungi de patiserie și vârfuri mici rotunde, decorează fursecurile după cum doriți.
Lăsați să se usuce la temperatura camerei timp de câteva ore sau până la fermitate. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Paques et Fils cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.