Bebeluși de turtă dulce

Bebeluși de turtă dulce
Gingerbread Babies necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 189 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 51 de cenți per porție , obțineți un aperitiv care servește 30. Un amestec de zahăr de cofetă, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 15% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gingerbread Babies , Guacamole For Babies și Mean's Dutch Babies .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți oul și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, cacao, ghimbir, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, cuișoare, cardamom, nucșoară și sare; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider 2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Preîncălziți cuptorul la 350°. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 3/8 inci. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Tăiați cu un 4 inci înfăinat. tăietor de prăjituri omul turtă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate; rerulați resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
8
Într-un castron mare, combinați zahărul de cofetarie, apa, pudra de bezea și crema de tartru; bateți la viteză mică până se combină. Bateți la maxim 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari. Nuanță roșu cantitatea dorită de glazură. (Păstrați glazura nefolosită acoperită tot timpul cu o cârpă umedă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Folosind pungi de patiserie și vârfuri mici rotunde, decorează fursecurile după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
10
Lăsați să se usuce la temperatura camerei timp de câteva ore sau până la fermitate. Depozitați într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Paques et Fils cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
NV Paques et Fils
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista