Hit Search Ltd. operează portalul Fooddiez în conformitate cu cerințele Regulamentului privind egalitatea în drepturi pentru persoanele cu dizabilități (ajustări de accesibilitate a serviciilor), 2013 și standardul IS 5568 și permite accesibilitatea conținutului de pe acest site web la rangul AA. (un standard echivalent cu liniile directoare ale Organizației Internaționale pentru Standardizare Web - Ghid pentru accesibilitatea conținutului web (WCAG) 2.0.

Detalii despre mijloacele de accesibilitate pe site:

Navigare cu tastatura – se poate naviga și naviga pe site-ul web folosind tasta Tab pentru a comuta între link-uri și câmpuri. Apăsând Enter va activa linkul selectat. Site-ul web acceptă, de asemenea, modelul obișnuit de utilizare folosind o tastatură și tastele săgeată, Enter și Esc pentru a ieși din meniuri și ferestre.

Mărirea afișajului și a fonturilor – se poate mări afișarea site-ului web cu incremente de 10% apăsând simultan tastele Ctrl și +. Pentru a reduce afișarea, apăsați tastele Ctrl și - de mai multe ori simultan până când este afișată dimensiunea dorită de vizualizare.

Compatibilitate browser – acest site este acceptat de toate browserele moderne populare, în cea mai recentă versiune și de telefoane mobile.

Tehnologii de asistență - acest site web acceptă utilizarea cititoarelor de ecran.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că utilizarea acestui site web este accesibilă populației generale, inclusiv persoanelor cu dizabilități. În același timp, pot exista anumite zone sau caracteristici care necesită măsuri suplimentare de accesibilitate.

Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți un comentariu la acest subiect, vă rugăm să ne contactați prin pagina Contactați-ne:

Această declarație a fost actualizată la 09.01.2021