Utilizarea Serviciilor

Folosind site-ul web sau aplicațiile Fooddiez.com și orice conținut sau informații conținute aici, trebuie să fiți de acord cu Termenii de pe această pagină.

Fără garanții, fără răspundere

Fooddiez.com surse rețete, produse și alte date de pe web. Facem tot posibilul pentru a găsi rețete, produse și mâncăruri de restaurant potrivite pentru multe diete - indiferent dacă sunt vegetariene, vegane, fără gluten, fără lactate etc. - dar NU putem garanta că ingredientele dintr-o rețetă, produs sau preparat de restaurant sunt sigure. pentru dieta ta. Mai mult, este important să citiți întotdeauna etichetele de pe fiecare produs pe care îl cumpărați din supermarket pentru a vedea dacă produsul ar putea provoca o reacție alergică sau dacă este în conflict cu convingerile dumneavoastră personale sau religioase. Dacă încă nu sunteți sigur după ce ați citit eticheta, contactați producătorul. În mod similar, contactați direct lanțurile de fast-food/restaurante pentru a confirma că orice mâncare pe care o găsiți prin Fooddiez.com este cu adevărat potrivită pentru dieta dumneavoastră.

De asemenea, încercăm să estimăm costul și să calculăm informațiile nutriționale pentru rețetele, produsele și felurile de mâncare de la restaurant găsite pe site-ul nostru. Din nou, nu putem și nu garantăm acuratețea acestor informații . În plus, vizualizatorul nostru de nutriție care sugerează că limitați sodiul, zahărul etc. și obțineți suficiente proteine, vitamine și minerale NU este conceput ca un sfat medical. În mod similar, sfaturile noastre găsite pe paginile de rețete se bazează pe articole pe care le-am citit din diverse surse de pe web și NU se bazează pe nicio pregătire medicală. Echipa din spatele Fooddiez.com nu posedă nicio calificare medicală, iar informațiile pot fi găsite a fi incorecte sau depășite pe baza cercetărilor viitoare. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă planifica dieta sau pentru a determina ce alimente (și rețete, produse și feluri de mâncare de restaurant) sunt sigure pentru dvs., contactați un dietetician, un alergolog sau un alt profesionist medical.

Folosiți pe propria răspundere

Fooddiez.com nu este responsabil pentru efectele adverse sau daunele care apar din cauza utilizării de către dvs. a site-ului web, a aplicațiilor mobile sau a oricăror informații pe care le furnizează (de exemplu, după gătirea/consumarea unei rețete pe Fooddiez.com sau pe oricare dintre site-urile pe care le facem legătura). după citirea informațiilor din articole sau distribuite prin intermediul rețelelor sociale etc.) Pentru a utiliza Fooddiez.com, trebuie să acceptați toate riscurile și responsabilitatea pentru utilizarea site-ului nostru, a aplicației și a oricărui material pe care îl conțin și a informațiilor pe care le furnizează.

Site-uri ale terților

Site-ul web și aplicațiile Fooddiez.com conțin link-uri către site-uri web terțe. Fooddiez.com nu este responsabil sau răspunzător pentru disponibilitatea sau acuratețea acestor site-uri web ale terților sau a informațiilor, produselor sau serviciilor pe care le furnizează. Fooddiez.com oferă aceste link-uri ca un serviciu, iar link-ul către aceste site-uri nu implică nicio aprobare din partea Fooddiez.com. Vă asumați toate riscurile și responsabilitatea pentru accesarea oricăror site-uri web ale terților din linkurile furnizate pe Fooddiez.com.

DREPTURI DE AUTOR ȘI MATERIALE TERȚILOR


Toate materialele creative, inclusiv imaginile, pictogramele și rețetele sunt oferite prin amabilitatea Spoonacular API la https:/ /spoonacular.com/.