Dorim să ne asigurăm că înțelegeți ce date colectăm și de ce. Nu vom vinde niciodată informațiile dumneavoastră personale către terți. Colectăm date de la dvs. în câteva moduri:

Conținut furnizat de utilizator

Nu împărtășim alte informații de identificare personală (cum ar fi numele dvs. real sau adresa de e-mail) cu nimeni din afara propriei noastre echipe. Cu toate acestea, ni se poate cere să punem la dispoziție terților informații identificabile și anonime în aceste circumstanțe limitate: (1) cu consimțământul dvs. exprimat, (2) când credem cu bună-credință că este cerut de lege, (3) când avem o credință de bună-credință că este necesar pentru a ne proteja drepturile sau proprietatea sau (4) oricărui succesor sau cumpărător într-o fuziune, achiziție, lichidare, dizolvare sau vânzare de active. Consimțământul dumneavoastră nu va fi necesar pentru dezvăluire în aceste cazuri, dar vom încerca să vă anunțăm, în măsura permisă de lege.

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copiii sub 16 ani. Dacă credeți că am colectat astfel de informații din neatenție, vă rugăm să ne contactați pentru a putea obține prompt consimțământul părinților sau a elimina informațiile.

Ștergeți datele dvs

Ne puteți contacta oricând pentru a afla ce date am stocat despre dumneavoastră. Vom șterge toate datele stocate imediat după ce primim o solicitare de la dvs. de ștergere a contului.

Protejarea datelor

Confidențialitatea și securitatea datelor dvs. sunt importante pentru noi. Luăm măsuri rezonabile pentru a securiza informațiile dvs. de identificare personală împotriva accesului sau dezvăluirii neautorizate. Cu toate acestea, nicio metodă de securitate sau de criptare nu poate fi garantată pentru a proteja informațiile împotriva hackerilor sau a erorilor umane. În cazul în care aflăm o încălcare, vom raporta încălcarea în termen de 72 de ore de la cunoștință.

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate sau procesate pe computere situate în orice țară în care desfășurăm afaceri.

Drepturile de confidențialitate din California

Dacă sunteți rezident al Californiei, este posibil să aveți drepturi suplimentare în temeiul Actului de protecție a consumatorilor din California. Respectăm toate solicitările de acces, actualizare sau ștergere a informațiilor personale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu orice astfel de solicitări.

Întrebări?

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 1 ianuarie 2020. Politica noastră de confidențialitate se poate modifica din când în când (cel puțin o dată pe an). Dacă aducem modificări materiale politicilor noastre, vă vom trimite o notificare prin e-mail.

Caracteristici de securitate

Folosim SSL pentru a face navigarea în siguranță pentru dvs. pe Fooddiez.com! Aceasta înseamnă că calea dintre computerul dvs. (desktop, tabletă sau telefon mobil) și Fooddiez.com este criptată. Nimeni nu vă poate asculta, schimba sau modifica datele dvs.