Aveți rețete pentru diferite tipuri de diete, cum ar fi cele vegane?
Absolut. Avem rețete pentru aproape orice tip de nevoie alimentară la care vă puteți gândi, cum ar fi vegetarian, vegan, paleolitic, lacto ovo vegetarian, pescatarian, 30 întreg, fără lactate, fără gluten și așa mai departe.
Avem o gamă largă de rețete disponibile la Fooddiez. Acestea acoperă mai multe bucătării și diferite tipuri de alimente. Există supe, aperitive, feluri principale, salate, deserturi, garnituri, gustări și așa mai departe. Avem, de asemenea, rețete pentru multe tipuri diferite de dietă, cum ar fi vegane, vegetariene, fără gluten și așa mai departe. Pe scurt, avem rețete pentru fiecare nevoie și situație.
Da! Am făcut rețetele noastre cât mai ușor de urmat. Rețetele sunt împărțite în pași simpli cu detalii despre ingredientele și echipamentele necesare în fiecare etapă. Există chiar și un instrument care va ajusta cantitățile în funcție de câți oameni pentru care gătiți.
Pur și simplu vizitați pagina Contactați-ne. Suntem întotdeauna bucuroși să auzim de la tine și vom face tot posibilul pentru a vă răspunde cât mai repede posibil.
Evaluarea cu stele se bazează pe un sistem simplu de vot. Puteți evalua fiecare dintre rețetele noastre de la 1 la 5 stele, iar ratingul afișat este o medie a acestor voturi. Pe pagina de rețete în sine, puteți vedea și o defalcare a voturilor după numărul de stele. Evaluarea dificilă se bazează pe natura pregătirii și gătirii implicate, în timp ce scorul de sănătate se bazează pe tipul de ingrediente și metoda de gătit.
Suntem întotdeauna încântați să primim idei de rețete de la cititorii noștri. Dacă aveți o rețetă pe care doriți să o trimiteți, contactați-ne și vom face tot posibilul să o prezentăm pe site.
Există o gamă incredibil de diversă de articole în revista noastră. Unele dintre ele vă vor învăța despre mâncare sau despre gătit în general, cum ar fi diferite tipuri de diete sau diferite tehnici de gătit. Alții pot prezenta idei de rețete pentru diferite ocazii sau pot conține informații despre tipurile de alimente și nutriție. Publicăm mai multe articole tot timpul, așa că pur și simplu răsfoiți pentru a vedea ce vă atrage atenția.
Mulți oameni se bucură de un pahar de vin cu masa și ne propunem să oferim sugestii despre vinurile care se potrivesc cel mai bine cu fiecare masă. În partea de jos a fiecăreia dintre rețetele noastre, veți găsi o combinație de vinuri recomandată. În mod similar, multora le place să gătească cu vin și avem numeroase rețete care necesită puțin vin.
Când căutați rețete, una dintre opțiuni este să excludeți anumite ingrediente. Dacă introduceți pur și simplu ingredientul la care sunteți alergic, puteți fi sigur că orice rețetă sugerată nu îl va conține.
Când răsfoiți rețetele noastre, puteți folosi o serie de instrumente pentru a vă ajuta să găsiți unul potrivit nevoilor dumneavoastră. De exemplu, puteți căuta rețete care includ sau exclud anumite ingrediente, puteți filtra după timp de gătire, nivel de dificultate, bucătărie, dietă, metodă de gătit, tip de fel de mâncare și multe altele. Cu ajutorul acestor instrumente, ar trebui să puteți găsi ceea ce căutați în câteva secunde.