Caserolă aztecă
Caserola Aztec este un fel principal fără gluten . Pentru 2,15 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii , 24 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Allrecipes. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de tortilla de porumb, jumătăți de piept de pui, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , care este solid. Rețete similare includ caserola aztecă , cacao aztecă și sluggers azteci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mediu, combinați smântâna, brânza, ardeii iute, porumbul și puiul.
Înmuiați 9 jumătăți de tortilla în sos de enchilada și aranjați-le în fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci uns ușor.
Întindeți 1/2 amestec de pui peste stratul de tortilla. Repeta.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când centrul este încălzit.