Muschiu de vita la gratar cu piure de sfecla aurie si branza albastra
Mușchiul de vită la grătar cu piure de sfeclă aurie și brânză albastră este un fel principal care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, primară și cetogenă are 471 de calorii , 24 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 5,05 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper, supă de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru 4 iulie . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dip de sfeclă aurie și brânză albastră , Salată de sfeclă aurie și brânză de capră albastră și muschi de vită cu brânză albastră .
Instrucțiuni
Puneți muschiul într-un recipient nereactiv.
Se amestecă uleiul de măsline, usturoiul, șota, rozmarinul și oțetul.
Se toarnă marinada peste muschiu și se pune la frigider timp de 8 ore.
Curățați și tocați grosier sfecla.
Puneți într-o oală cu sos cu foi de dafin, supa de pui și sare. Se fierbe până când sfecla este fragedă.
Pune amestecul în blender și pasează până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, prăbușiți în brânza albastră.
Scoateți sosul de sfeclă din blender și potriviți cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider până este nevoie.
Încălziți grătarul. Grătiți muschiul până la rar, aproximativ 20 de minute în total, întorcându-l pentru a se găti uniform.
Lăsați muschiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de a fi tăiat în 12 bucăți (4 uncii).
Stropiți carnea de vită cu sos de sfeclă și decorați cu rucola și serviți.