Mere condimentate glazurate

Mere condimentate glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mere condimentate glazurate. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 170 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați mirodenii pentru plăcintă cu mere, mere, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18% . Rețete similare includ mere glazurate , mere condimentate și mere condimentate .

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă sifonul, mierea, condimentul pentru plăcintă cu mere, scorțișoara și nucșoara până se omogenizează. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 3-4 minute sau până se îngroașă, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Pune merele într-un recipient de 3 litri. vas pentru cuptorul cu microunde; se toarnă sosul peste mere. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5-1/2 minute; se amestecă. Gatiti, neacoperit, cu 5-1/2 pana la 8 minute mai mult sau pana cand merele sunt fragede; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se lasa sa stea 5 minute.
4
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista