Fapte distractive despre mâncarea de Crăciun

Dacă doriți să impresionați la cina de Crăciun, atunci această colecție de fapte amuzante vă va lăsa cu siguranță oaspeții uluiți.

  1. O cină tradițională de curcan de Crăciun cu toate garniturile poate conține până la 7000 de calorii.
  2. Cea mai populară cină vegetariană de Crăciun este Nutroast.
  3. Turcia a ajuns pentru prima dată în Marea Britanie în secolul al XVI-lea și a fost populară de atunci.
  4. Conceptul de Bușten de Yule este de origine păgână scandinavă.
  5. O anume doamnă Cratchet a fost cea care a servit Figgy Pudding în „A Christmas Carol” de Charles Dickens.
  6. A existat un club victorian numit „Goose Club”, care a permis celor săraci să economisească pentru Crăciun păsări de curte.
  7. Un „wattle” este substantivul dat pielii care atârnă de gâtul unui curcan.
  8. În 1670, un maestru de cor german a inventat „bastul de bomboane” pentru ca copiii să fie liniștiți în timpul slujbelor bisericii. FAPT.
  9. Îi putem mulțumi Sfântului Nicolae pentru tradiția monedelor de aur din ciocolată, deoarece era faimos pentru că dădea monede săracilor.
  10. Tortul festiv cu fructe a fost conceput inițial pentru a rezista un an întreg. Era făcut la sfârșitul sezonului de recoltare și avea să dureze până la începutul celui următor.
  11. Termenul de prune de zahăr a început în secolul al XVII-lea și nu se referea deloc la prune. În acest moment, „prune” se referea la orice tip de fructe uscate acoperite cu zahăr rafinat.
  12. Merișorul, din soiul de sos roșu, este cunoscut și sub numele de „Bounceberry”.
  13. Nu numai că îi datorăm lui Henric al VIII-lea un semn din cap pentru dezvoltarea tenisului, dar el a popularizat tradiția de a prăji curcanul de Crăciun.
  14. În 1607, într-o colonie britanică din Jamestown, Virgina, a fost introdus pentru prima dată „moul de ouă” mai cald de iarnă.
  15. Primele tipuri de budincă de Crăciun au conținut nu numai fructe uscate, condimente și prune uscate, ci și carne de vită și oaie. Deci, budinca modernă este într-adevăr destul de ușoară având în vedere!
  16. O metodă de a genera o mulțime de noroc pentru noul an este să mănânci o plăcintă tocată pentru toate cele 12 zile de Crăciun. Acum, acesta este un regim grozav de care să încerci să te ții!
  17. Regele George I era cunoscut cu afecțiune drept „Regele budincii”, deoarece a comandat o budincă de prune pentru primul său Crăciun în Anglia.
  18. Pe vremuri, copiii erau încântați când primeau o portocală în ciorapii de Crăciun. Oh, cât s-au schimbat vremurile!
  19. Bubble and Squeak este servit în mod tradițional de Boxing Day și este o modalitate ingenioasă de a folosi resturile de Crăciun!
  20. Bărbații de turtă dulce erau mâncați în Anglia de femeile singure care își căutau un soț. Unele tradiții păgâne trăiesc.
  21. Credeți sau nu, Kentucky Fried Chicken este acum un răsfăț tradițional de fast-food de Crăciun în Japonia. Fapt!
  22. Tudorii din Anglia prăjeau păuni și apoi returnau penele conservate pentru a impresiona oaspeții la un banchet de Crăciun!
  23. Pannetone este numele tradiționalului tort italian de Crăciun.
  24. O ceapă poate să semene cu un arici minuscul în timpul sezonului festiv, atunci când îi atașați un număr de cuișoare. Aceasta este folosită în mod tradițional la prepararea budincii de pâine.