Plăcintă ușoară de păstor
Lumina Shepherd ' s Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mazăre, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt).
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și adăugați 2 linguri de apă; acoperiți și cuptorul cu microunde până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Lăsați să stea, acoperit, până când este gata să se zdrobească. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul, roșiile, 3/4 linguriță praf de chili și 1/2 linguriță sare; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un vas de copt de 2 litri.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați curcanul, carnea de vită, restul de 3/4 linguriță praf de chili și 1/2 linguriță sare; gatiti, amestecand si rupand carnea cu o lingura de lemn, pana se rumeneste, aproximativ 4 minute. Se amestecă mazărea și 1/4 cană de apă; se fierbe 2 minute.
Se întinde peste legumele din vasul de copt, apoi se acoperă pentru a se încălzi.
Adăugați laptele și 1/4 linguriță de sare în cartofi și amestecați bine; se amestecă brânza.
Se întinde peste carne și se fierbe până se rumenesc în pete, 1 până la 2 minute.
Fotografie de Justin Walker