Corned Beef de duminică

Corned Beef de duminică
Rețeta Corned Beef de duminică poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Pentru 2,26 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 de calorii, 19 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 16. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home necesită varză, cartofi, bere cu ghimbir și condimente pentru murătură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este solid. Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef alias Drip Beef, Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef și Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aruncați pachetele de condimente din corned beef sau păstrați-le pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Pune pieptul într-un cuptor olandez; adauga varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Se toarnă ginger ale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
4
Puneți condimentele murate pe o grosime dublă de pânză de brânză; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
5
Adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă, adăugând cartofi în ultimele 20 de minute de gătit. Aruncați punga de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Scoateți carnea și legumele pe un platou de servire. Tăiați pieptul subțire peste bob și serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Revista