Minestrone de cartofi

Minestrone de cartofi
Dacă aveți aproximativ 8 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, Potato Minestrone ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,05 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest aperitiv are 139 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de maghiran, pudră de usturoi, bulion de legume și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu un scor de 79% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Minestrone de cartofi dulci , Minestrone cu tăiței cu dovlecei și cartofi dulci și Minestrone cu tăiței cu cartofi dulci și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. slow cooker, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore. Se amestecă spanacul, mazărea și morcovii; căldură temeinic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate54
Revista