Prajitura congelata cu bezea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Frozen Bezea Tort. Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 355 de calorii , 4 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,4 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 53 de fani. Un amestec de extract de vanilie, smântână grea pentru frișcă, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Frozen Bezea Tort , Frozen Passion Fruit Bezea Tort și Frozen Lemon Bezea Placintă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: o pungă prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch
Puneți un grătar în centrul cuptorului și preîncălziți la 200 de grade F. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Folosind un creion, trasează două cercuri de 8 inci, unul lângă altul, pe hârtie de pergament.
Bate albusurile spuma pana devin pufoase intr-un mixer cu suport cu accesoriu de tel. Adăugați treptat zahărul superfin, aproximativ 1 lingură o dată, cu mașina pornind la viteză medie-mică, până când amestecul ține vârfuri moi. Se bate crema de tartru si sarea. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este gros și menține vârfuri tari, 3 până la 5 minute. Incorporați extractul de vanilie.
Puneți bezeaua în punga. Tăiați bezeaua în două cercuri de 8 inci pe foaia de copt pregătită folosind cercurile trasate ca ghid.
Coaceți până devine crocant, 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să se răcească complet cât sunt încă în cuptor, aproximativ 2 ore.
Pentru smântână: Bateți smântâna la viteză mare până se îngroașă folosind un mixer manual electric.
Adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie. Continuați să bateți la viteză mare până când crema ține vârfuri tari.
Se adauga zmeura si se bate pana se incorporeaza in crema.
Întindeți o treime din cremă peste fiecare cerc de bezea.
Pune 1 cerc peste celălalt pentru a crea 2 straturi.
Întindeți crema rămasă pe părțile laterale ale tortului.
Ornați cu zmeură proaspătă dacă folosiți și congelați tortul până când este ferm, timp de 3 ore.
Amestecați zmeura, oțetul și siropul de arțar într-o cratiță mică. Pasează ușor zmeura folosind o furculiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la fiert și gătiți până la grosime, 25 până la 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită fină și se lasă să se răcească.
Pentru a servi: Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tăiați tortul în felii și puneți-l pe farfurii de servire.
Stropiți cu siropul și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "