Prajitura congelata cu bezea

Prajitura congelata cu bezea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Frozen Bezea Tort. Îți urmărești silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 355 de calorii , 4 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,4 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 53 de fani. Un amestec de extract de vanilie, smântână grea pentru frișcă, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Frozen Bezea Tort , Frozen Passion Fruit Bezea Tort și Frozen Lemon Bezea Placintă .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: o pungă prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch
1
Puneți un grătar în centrul cuptorului și preîncălziți la 200 de grade F. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Folosind un creion, trasează două cercuri de 8 inci, unul lângă altul, pe hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bate albusurile spuma pana devin pufoase intr-un mixer cu suport cu accesoriu de tel. Adăugați treptat zahărul superfin, aproximativ 1 lingură o dată, cu mașina pornind la viteză medie-mică, până când amestecul ține vârfuri moi. Se bate crema de tartru si sarea. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este gros și menține vârfuri tari, 3 până la 5 minute. Incorporați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Puneți bezeaua în punga. Tăiați bezeaua în două cercuri de 8 inci pe foaia de copt pregătită folosind cercurile trasate ca ghid.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți până devine crocant, 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să se răcească complet cât sunt încă în cuptor, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru smântână: Bateți smântâna la viteză mare până se îngroașă folosind un mixer manual electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Adăugați zahărul pudră și extractul de vanilie. Continuați să bateți la viteză mare până când crema ține vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Se adauga zmeura si se bate pana se incorporeaza in crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Întindeți o treime din cremă peste fiecare cerc de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Pune 1 cerc peste celălalt pentru a crea 2 straturi.
10
Întindeți crema rămasă pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Ornați cu zmeură proaspătă dacă folosiți și congelați tortul până când este ferm, timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1
Amestecați zmeura, oțetul și siropul de arțar într-o cratiță mică. Pasează ușor zmeura folosind o furculiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la fiert și gătiți până la grosime, 25 până la 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită fină și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Pentru a servi: Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
3
Tăiați tortul în felii și puneți-l pe farfurii de servire.
4
Stropiți cu siropul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista