Piept de pui cu crustă de pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă din ierburi
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, piept de pui cu crustă pesto de roșii uscate peste mămăligă cremoasă de plante ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Pentru 4,11 USD per porție , primești un condiment care servește 6. O porție conține 818 calorii , 53 g de proteine și 52 g de grăsime . Dacă aveți la îndemână piept de pui, ceai verde, cheddar proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 81% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui , Paste cremoase pesto de roșii uscate la soare cu pui și pui cu o tigaie cu sos cremos de pesto de roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Amesteca rosiile uscate la soare, cateii de usturoi si frunzele de busuioc intr-un robot de bucatarie. Se amestecă parmezanul și se adaugă sare și piper, după gust. Dați deoparte pentru scurt timp.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Asezonați pieptul de pui doar cu piper. (Parmezanul din pesto va oferi sare.) Rumeniți ambele părți ale puiului, începând cu partea de piele mai întâi. Acoperiți puiul cu pesto și prăjiți la cuptor timp de 25 până la 35 de minute sau până când furculița se înmoaie.
Combinați supa de pui și smântâna într-o cratiță mare și grea.
Se incinge la fierbere usoara la foc mediu, avand grija sa nu se arda. În timp ce amestecați constant, adăugați treptat făina de porumb într-un flux subțire. Odată ce făina de porumb este încorporată, mențineți căldura scăzută și continuați să bateți până când amestecul este ușor îngroșat și cremos. Se amestecă untul și Cheddar și se lasă brânza să se topească. Se condimenteaza cu piper (si sare daca este nevoie). Se pune mamaliga pe farfuria de servire, se pune pe deasupra piept de pui si se orneaza cu ceata tocata.