Salsa de pepene verde

Salsa de pepene verde
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mexicană. Încercați să faceți Salsan cu pepene verde acasă. Această rețetă servește 14 și costă 33 de cenți per porție. Acest aperitiv are 153 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, chipsuri tortilla, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa de pepene , Salsa de pepene și Salsa de pepene .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scurgeți dacă este necesar înainte de servire.
3
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto (Split). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Revista