Tartalete cu prune cu bijuterii

Tartalete cu prune cu bijuterii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați tartele cu prune cu bijuterii. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 578 de calorii . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, prune, zahăr și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Cușcușul cu bijuterii , Prajitura cu fructe cu bijuterii și Prajitura cu fructe cu bijuterii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de făină, zahăr și sarea; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale a două de 4 inchi. tavi de tarta canelate cu fund detasabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Coaceți la 325° timp de 10 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Aranjați feliile de prune în cruste. Într-un alt castron, combinați gălbenușul de ou, laptele, 2 lingurițe de zahăr brun și făina rămasă. Cu lingura peste prune; se presară cu zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Coaceți 20-25 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Se serveste cu inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista