Marmeladă De Lămâie Meyer
Marmelada de lămâie Meyer este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, lămâi meyer, nu este nevoie de zahăr pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marmeladă De Lămâie Meyer, Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie Meyer, și Marmeladă De Lămâie, Ghimbir Și Mentă Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de pe lămâi în fâșii.
Tăiați benzile pe lungime în felii foarte subțiri.
Transferați benzile într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați 2 1/2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cojile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați miezul rămas (partea albă) din lămâi. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, tăiați lămâia în segmente.
Puneți segmentele în castron și strângeți membrana pentru a elibera cât mai mult suc posibil.
Măsurați segmentele de lămâie și sucurile (îndepărtând orice semințe). Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.
Adăugați segmentele și sucurile în oală.
Presărați pectină peste amestec și aduceți-l la fierbere, amestecând continuu.
Adăugați zahăr dintr-o dată. Reveniți la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc și amestecați ghimbirul cristalizat. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.