Porumb la cizmar
Rețeta Porumb la cizmar poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Această rețetă face 16 porții cu 230 de calorii , 11 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amestec de pâine de porumb/brioșe, haș de vită corned beef și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Corn in the Cobbler , Savory Corn Cobbler și Double Corn-Blueberry Cobbler .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați hașul, sosul de roșii, ardeiul verde, 2 linguri de ceapă, sosul Worcestershire, sare și piper; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați amestecul de pâine de porumb, făina, laptele și ouăle până când se umezesc.
Adăugați 1 cană de brânză și ceapa rămasă.
Răspândiți aluatul într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Întindeți amestecul de hașu uniform deasupra.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 35 de minute sau până când stratul de pâine de porumb devine maro auriu și se smulge de pe marginile tăvii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!