Porumb la cizmar

Porumb la cizmar
Rețeta Porumb la cizmar poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Această rețetă face 16 porții cu 230 de calorii , 11 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amestec de pâine de porumb/brioșe, haș de vită corned beef și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Corn in the Cobbler , Savory Corn Cobbler și Double Corn-Blueberry Cobbler .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați hașul, sosul de roșii, ardeiul verde, 2 linguri de ceapă, sosul Worcestershire, sare și piper; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați amestecul de pâine de porumb, făina, laptele și ouăle până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați 1 cană de brânză și ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Răspândiți aluatul într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Întindeți amestecul de hașu uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 35 de minute sau până când stratul de pâine de porumb devine maro auriu și se smulge de pe marginile tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista