Biscuiți cu nucă Mocha

Biscuiți cu nucă Mocha
Biscuiții cu nucă Mocha sunt un desert care servește 24. O porție conține 200 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită bicarbonat de sodiu, apă, chipsuri de ciocolată semidulce și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ prăjituri cu nucă Mocha , Torte Mocha cu nucă și Brownies cu nucă Mocha .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți peste apă fierbinte (nu clocotită) 1/2 cană de bucăți de ciocolată. Se amestecă până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Într-o ceașcă mică, dizolvați cafeaua instant în cele 2 lingurițe de apă clocotită. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Într-un castron mare, combinați untul, zaharurile și cafeaua. Bate pana devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați oul și bucățile topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Amesteca bine. Adăugați treptat amestecul de făină. Se amestecă 1-1/2 căni de bucăți de ciocolată și nuci rămase. Formați bile de mărimea unei nuci și puneți-le pe foi de prăjituri neunsate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 10-12 minute. Lăsați să stea 2-3 minute înainte de a scoate din foile de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista