Budincă de piersici din Tennessee

Budincă de piersici din Tennessee
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Tennessee Peach Pudding ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 206 calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sud. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16% . Budinca de piersici din Tennessee , budinca de piersici și budinca de pâine cu piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara. Se amestecă laptele până când se combină; îndoiți în piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Răspândiți într-un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Într-o cratiță mare, combinați apa, zaharurile, untul și nucșoara. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se toarnă deasupra.
5
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când umplutura este spumoasă și o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește cald sau rece cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Budincă în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista