Cobbler de mure
Blackberry Cobbler este un desert care servește 8. Pentru 1,29 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Un amestec de tapioca, mure, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Blackberry Cobbler , Blackberry Cobbler și Blackberry Cobbler sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 8 rame (4 inchi) cu spray de gătit cu aromă de unt și lăsați deoparte.
Într-un bol combinați murele dezghețate, tapioca, sucul de lămâie, 1/4 cană de sifon și zahăr.
Într-un castron mare, amestecați biscuiții și restul de sifon.
Se amestecă până se omogenizează bine.
Presărați amestecul de biscuiți peste fructe de pădure. Pudrați cu zahăr.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "