Biscuiți cu zară III

Biscuiți cu zară III
Buttermilk Biscuits III este o garnitură de sud. Această rețetă servește 16 și costă 12 cenți per porție. O porție conține 191 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 12 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Dacă aveți zahăr, zară, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți cu zară , Biscuiți cu zară și Biscuiți cu zară .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Unge ușor o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 C Iaurt Sau Smantana1/4 C Iaurt Sau Smantana
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se adaugă 2 căni de zară, amestecând suficient pentru ca aluatul să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Întindeți aluatul până la o grosime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Tăiați rondele cu un tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
6
Puneți biscuiții pe tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Ungeți biscuiții cu 2 linguri de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
8
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 15 minute, pana devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca SA Prum Wehlener Sonnenuhr Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
SA Prum Wehlener Sonnenuhr Kabinett Riesling
SA Prum Wehlener Sonnenuhr Kabinett Riesling
Acest Riesling are o culoare aurie strălucitoare. La nas este proaspat si placut fructat. În gură există arome de lămâie și piersici pe un fundal mineral. Se potrivește bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de vițel.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista