Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară

Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară
Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară este o rețetă fără lactate, lacto ovovegetariană și vegană, cu 24 de porții. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 263 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână mere, kiwi, ulei și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salsa de căpșuni-avocado cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară , Salsa de căpșuni și mango cu chipsuri de tortilla cu scorțișoară și zahăr și Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; se acopera si se da la rece 20 de minute sau pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați fiecare tortilla în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 10 fâșii. Se prăjesc fâșii, câte puțin, până când se rumenesc deschis pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste fasii si se arunca pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Serviți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV ONEHOPE Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, fascinante, care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista