Cobbler cu piersici proaspete
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Fresh Peach Cobbler. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 336 de calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sud. Dacă aveți lapte, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ cizmar de piersici proaspete , cizmar de piersici proaspete și cizmar de piersici proaspete .
Instrucțiuni
Intr-un castron, combina piersici si 3/4 cana zahar; pus deoparte.
Turnați untul într-un recipient de 8 inci. vas pătrat de copt. Într-un castron, combinați făina, praful de copt, sarea, nucșoara și zahărul rămas; se amestecă laptele până se combină.
Se toarnă peste unt. Acoperiți cu piersici.
Coaceți la 375° timp de 45-50 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "