Pâine de carne de la sud de frontieră
South-Of-The-Border Meat Loaf durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 302 calorii , 28 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ceapă, piper, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 49% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Specially Good Meat Loaf (South) , South Dakota Meat Loaf și South Dakota Meat Loaf Makeover .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 12 ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Apăsați într-un 9-inch. x 5 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°.
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie.
Stropiți cu salsa dacă doriți.