Cum să creezi un meniu clasic de Ziua Îndrăgostiților

Dragostea este în aer! Ei bine, chiar dacă nu sunteți un fan al clasicului lui Barry White, care strânge degetele și șoldurile, ar fi bine să începeți să vă gândiți la opțiuni de mese rafinate pentru cea mai romantică masă a anului!

Totuși, nu trebuie să intrați în panică! Totul este aici, pentru deliciul și delectarea voastră masa perfectă pentru doi. Tot ce trebuie să faci este să pui pe gheață o sticlă de spumă și, orice ai face, nu uita de lumânări! Da, oricât de aprobat „Michelin” credeți că sunteți abilitățile dumneavoastră de gătit – nu uitați să pregătiți scena, să lăsați luminile și, în sfârșit, să schimbați hainele care ar putea fi stropite de toate lucrurile bune pe care ați reușit să le gătiți! Așa că, sunt sigur că veți fi de acord, acesta este momentul pentru niște mese rafinate și pentru a pune pe Ritz!

Meniu Sweet Heart pentru doi

Sugestia noastră Fooddiez este un starter de somon, o friptură clasică de vită cu chipsuri, un desert de ciocolată și caramel și toate cu un cocktail la alegere. Ca întotdeauna, pentru a evita stresul și orice sughiț de ultimă oră (nu... nu din cauza bulelor) este o idee grozavă să te asiguri că ai o listă de cumpărături și că știi exact ce și de unde vei cumpăra ingrediente pentru acest lucru foarte special. masă.

Starter Sensuous Somon

Un început excelent este somonul afumat și avocado. Bucuria acestui lucru este că singurul lucru de care trebuie să te asiguri este că ai cumpărat avocado moale și nu învinețit. Somonul afumat este, în general, de o calitate pentru care nu vă faceți griji atunci când pregătiți acest suculent starter.

Ingrediente:

  • 100 de grame de somon afumat
  • 2 avocado
  • Lămâie proaspătă

Singurul truc este să înjumătățiți cu grijă avocado și să stoarceți puțin suc de lămâie imediat ce le-ați tăiat, ceea ce împiedică oxidarea și decolorarea lor. Scoateți semințele mari de avocado, dar evitați să deteriorați pulpa moale.

Acum pur și simplu „îmbrăcăm” avocado cu bucăți de somon de dimensiuni mici. Asezonați cu grijă cu sare și piper negru proaspăt. O strânsă finală de suc de lămâie nu va fi niciodată greșită!

Friptură copioasă și chipsuri!

Ce nu e de placut? O friptură rară, medie, suculentă și chipsuri de casă. Recomandarea noastră este să cumpărați friptura de vită de cea mai bună calitate pe care o puteți, deoarece oricât de grozav ați fi ca bucătar, acest preparat se bazează pe carne fragedă de înaltă calitate.

Pentru a merge până la capăt cu masa, apoi tăiați-vă cartofii manual și prăjiți până când devin aurii. Acest lucru ar trebui să dureze doar aproximativ 15-20 de minute. Asezoneaza bine.

Pentru friptură, este o idee excelentă să folosiți o tigaie, iar apoi un ghid aspru este că, pentru o friptură de 2 cm grosime, se prăjește 2 minute pe fiecare parte pentru o friptură medie-rară.

Dacă vrei un plus de lux, de ce să nu adaugi puțin unt de usturoi cu puțin pătrunjel. Mmmmm. O salată la alegere va face farfuria cu aspect perfect.

Desert minunat de ciocolată și caramel

Aceasta este o fuziune excelentă de ciocolată cerească și caramel decadent, cu o notă de sare!

Ingrediente dulci:

  • O jumătate de linguriță de sare
  • 4 linguri de caramel conservat
  • 90 de grame fiecare de ciocolată neagră și ciocolată cu lapte
  • 2 linguri de zahar brun
  • 100 ml smantana dubla
  • 50 ml lapte

Metoda pentru dragoste:

În primul rând, amestecați sarea cu caramelul și împărțiți-l în două pahare mici atractive.

Topiți ciocolata într-un castron de sticlă peste apă clocotită.

Se adauga apoi smantana dubla si tot laptele. Acum turnați asta pe caramelul sărat preparat. La final, dați paharele la frigider pentru cel puțin 2 ore.

Deasupra se rade putina ciocolata si se presara cu putina sare de mare pentru un final minunat.

Agitat, nu amestecat

Dacă vrei cu adevărat să împingi barca iubirii din port, atunci alege un cocktail care să adauge doar un pic de picior în plus mesei. De ce să nu savurați un cocktail clasic Dry Martini dacă vă simțiți puțin în starea de spirit 007? Ce modalitate mai bună de a încheia masa perfectă!