Popcorn De Ciocolată

Popcorn De Ciocolată
Popcornul de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 777 calorii. Un amestec de bomboane de ciocolată cu lapte, marshmallows, popcorn popped și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Popcorn de Valentine (Popcorn de ciocolată albă), Popcorn rapid de ciocolată cu lapte condensat (Pipoca de Chocolate), și Popcorn De Ciocolată Caldă.

Instrucțiuni

1
Așezați floricele într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se presară cu marshmallows și alune. Rupeți bomboanele în jumătate și așezați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se coace la 300 la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 1 minut; aruncați pentru a acoperi. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru floricele de porumb. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chandon Sweet Star. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chandon Sweet Star
Chandon Sweet Star
Chandon Sweet Star este încântător de luxuriantă. Creat folosind aceleași trei soiuri nobile de struguri utilizate în Champagne, Chandon California Sweet Star are o doză mai mare, făcându-l alegerea perfectă dacă vă place Prosecco sau aveți un dinte dulce.Pe nas, fructul pasiunii, piersica albă și grapefruit. Chandon Sweet Star este încântător de luxuriantă. Este netedă cu straturi de yumminess și note tropicale. Este o potrivire excelentă pentru alimentele picante, inclusiv curry și Pad Thai. De asemenea, se potrivește excelent cu brânză și deserturi, cum ar fi cr crumprumme Brul crumprume, tarte cu fructe sau tort de nuntă. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate61
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista