Muschiu de porc la gratar asiatic

Muschiu de porc la gratar asiatic
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Muschiă de porc la grătar asiatic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 243 de calorii . Această rețetă servește 10 și costă 1,76 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, miere, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mușchiă de porc la grătar , Mușchiă de porc la grătar și Mușchiă de porc la grătar cu glazură cu citrice .

Instrucțiuni

1
Se presară friptura de porc cu usturoi sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De PorcFriptură De Porc
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2
Puneți într-o tavă de prăjire mică, tapetată cu folie rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-o cratiță mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, până când sosul se reduce la 3/4 de cană, aproximativ 20-25 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Ungeți sosul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Coaceți încă 10-15 minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mancarea asiatica depinde de bucatarie si fel de mancare - desigur - dar aceste albusuri acide se potrivesc cu o serie de mancaruri traditionale, picante sau nu. Dr. Loosen Dr. L Riesling cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
Dr. Loosen Dr. L Riesling
„...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un final de citrice suculentă și mere, nuci. uleiuri, săruri minerale și piatră umedă..." - Wine Advocate "Acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling-ul lui Ernst Loosen este marcat de arome proaspete de piersici și caise, echilibrate de un târg. cantitate de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav.”- Food & Wine Magazine
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista