Nimakayya (Lămâie) Pulihora
Rețeta Nimakayya (Lămâie) Pulihora se poate face în aproximativ 15 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 473 de calorii , 13 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Dacă aveți la îndemână caju, gram bengal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este remarcabil. pulihora , cum se face pulihora (chintapandu pulihora) ,pulihora , cum se face pulihora (chintapandu pulihora) și Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Conied Lemon Coel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați, în ordine, arahide, chana dal, urad dal, ardei iute roșu, caju, semințe de muștar, frunze de curry, ardei iute și turmeric în uleiul fierbinte la intervale de 30 de secunde, permițând fiecărui articol să se gătească pentru scurt timp înainte de a adăuga Următorul. Amestecați sucul de lămâie și sarea în amestec.
Amestecați orezul în amestec, rupând boabele individuale cu o lingură de lemn; gătiți și amestecați până când nu rămân bulgări de orez și amestecul este încălzit bine.