Nimakayya (Lămâie) Pulihora

Nimakayya (Lămâie) Pulihora
Rețeta Nimakayya (Lămâie) Pulihora se poate face în aproximativ 15 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 473 de calorii , 13 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Dacă aveți la îndemână caju, gram bengal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este remarcabil. pulihora , cum se face pulihora (chintapandu pulihora) ,pulihora , cum se face pulihora (chintapandu pulihora) și Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Conied Lemon Coel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Linte Neagra Despicata Cu Piele (urad Dal)3 Linguri De Linte Neagra Despicata Cu Piele (urad Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați, în ordine, arahide, chana dal, urad dal, ardei iute roșu, caju, semințe de muștar, frunze de curry, ardei iute și turmeric în uleiul fierbinte la intervale de 30 de secunde, permițând fiecărui articol să se gătească pentru scurt timp înainte de a adăuga Următorul. Amestecați sucul de lămâie și sarea în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chana DalChana Dal
TurmericTurmeric
Urad DalUrad Dal
CajuCaju
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Amestecați orezul în amestec, rupând boabele individuale cu o lingură de lemn; gătiți și amestecați până când nu rămân bulgări de orez și amestecul este încălzit bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se serveste fierbinte.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista