Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai sănătoase, curmalele sunt una dintre cele mai bune alegeri. Curmalele sunt o alternativă excelentă la zaharuri și la îndulcitorii alternativi. De asemenea, sunt bogate în nutrienți, minerale și fibre. Curmalele pot fi folosite și în feluri de mâncare. Curmalele Medjool sunt una dintre cele mai populare soiuri în Statele Unite și în restul lumii. Sunt cele mai bune curmale de folosit în feluri de mâncare, deoarece sunt mari, moi, mestecați și au o aromă mai bogată decât curmalele obișnuite. Ca atare, sunt un adaos grozav la produsele de patiserie, perfecte dacă doriți să reduceți aportul de zahăr și doriți ceva mai sănătos.
Curmalele Medjool nu sunt folosite doar pentru produse de patiserie. Acest fruct fantastic și sănătos poate fi servit și ca aperitiv, mai ales dacă sunt învelite cu slănină sau umplute cu brânză. Sunt potrivite pentru mâncăruri condimentate, sărate și sărate. Amestecul de arome este unic și echilibrat. Veți găsi mai multe idei despre cum să folosiți curmalele în rețetele de pe această pagină și cel puțin una dintre ele vă va atrage cu siguranță atenția.