Caramel, portocale și înghețată de curmale cu fistic fragil
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Caramelul, portocala și înghețatele de dată cu fistic fragil ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, portocalele ombilicului, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caramel, portocale și înghețată de curmale cu fistic fragil, Mere Caramel Fistic-Portocaliu, și Înghețată de cafea vietnameză cu arahide zdrobite fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Aruncați membranele. Rezervați 1/4 cană de suc pentru sos; așezați secțiunile portocalii într-un bol mediu. Acoperiți și răciți în recipiente separate.
Presărați fisticul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Puneți 1/2 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent (aproximativ 2 minute). Gatiti pana la aur, fara agitare (aproximativ 5 minute).
Se toarnă caramel peste fistic; se răcește complet. Rupeți fragil în bucăți mari; așezați într-un recipient etanș.
Adăugați 1 cană de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand orice caramel ramas in tigaie se dizolva; aruncați. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Așezați restul de 2 linguri de zahăr și 2 linguri de apă în tigaie la foc mediu-mare; gătiți până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent (aproximativ 1 minut). Gatiti pana la aur, fara agitare (aproximativ 3 minute).
Scoateți din căldură; adăugați cu grijă 1/4 cană suc de portocale rezervat, amestecând până se dizolvă zahărul. Întoarceți tigaia la foc și gătiți doar până se dizolvă caramelul, amestecând frecvent.
Combinați amestecul de suc de portocale, secțiunile portocalii, curmalele și afinele.
Se servește peste înghețată; deasupra cu fragil.