Sos de caise-mere afine

Sos de caise-mere afine
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Sosul de caise și mere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 89 de calorii . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14% , ceea ce nu este atât de uimitor. Sos de afine și caise , chiftele cu sos de afine și caise uscate și sos de mere și afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure apar, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă cojile de lămâie și portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Transferați într-un castron; da la frigider pana se raceste.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSos
Revista