Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi mărați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți per porție . O porție conține 177 de calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsimi . Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și luați sare, brânză de vaci, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 40% . Rețete similare includ cartofi noi cu mărar , cartofi ducesă mărar și un alt piure de cartofi simulat (conopidă piure) cu conținut scăzut de carbohidrați .
Instrucțiuni
1
Puneti cartofii intr-o cratita mare si acoperiti cu apa; se acopera si se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10-15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați brânzeturile, untul, mararul și sarea; bate pana devine omogen si pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)