Piure de cartofi mărar

Piure de cartofi mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi mărați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți per porție . O porție conține 177 de calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsimi . Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și luați sare, brânză de vaci, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 40% . Rețete similare includ cartofi noi cu mărar , cartofi ducesă mărar și un alt piure de cartofi simulat (conopidă piure) cu conținut scăzut de carbohidrați .

Instrucțiuni

1
Puneti cartofii intr-o cratita mare si acoperiti cu apa; se acopera si se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10-15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați brânzeturile, untul, mararul și sarea; bate pana devine omogen si pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista