Adevăratul avantaj al rețetelor slow cooker este că puteți găti la perfecțiune carne de pasăre, cum ar fi fazanul sau cocoșul de cocoș, deoarece timpul permite cărnurilor să se înmoaie în timpul prelungirii timpului de gătire. Cheia este să selectați bucăți care sunt pe oase, deoarece acestea beneficiază cu adevărat de această metodă de gătit.
Acesta este un moment minunat al anului pentru a urmări acele sosuri bogate care pot fi produse prin combinarea legumelor de toamnă cu acele sucuri delicioase de carne. Un bulion bun este unul dintre secretele bucătarului bucătar pentru gătirea lentă, așa că de ce să nu faceți un lot de bulion de casă cu oase și legume rămase de carne? Puteți face câțiva litri de stoc bogat și apoi îl puteți congela pentru următoarea masă! Unii bucătari ingenioși își pun stocul să înghețe în suporturi pentru cuburi de gheață.
Fasolea este o altă parte a acestui tip de gătit „uitați de graba”, deoarece fasolea și legumele adaugă atât de multă aromă și textură unei oale cu mâncare. De fapt, o caserolă vegetariană de fasole cu legume de sezon și puțin condiment poate fi un răsfăț minunat la mijlocul săptămânii pentru întreaga familie.
Așa că setează cronometrul și lasă cuptorul și oala ta preferată să facă toată treaba pentru tine în acest sezon. Sperăm că veți găsi ceva pe gustul dvs. în colecția de rețete slow cook pe care o găsiți mai jos.