Cotlete de porc parmezan

Cotlete de porc parmezan
Cotletele de porc cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 24,74 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 494 g de proteine , 109 g de grăsimi și un total de 3104 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, piper, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc parmezan , Cotlete de porc parmezan și Cotlete de porc parmezan .

Instrucțiuni

1
Într-un castron de mică adâncime, sigur pentru cuptorul cu microunde, topește untul. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați parmezanul, făina, condimentele italiene, pătrunjelul și piperul. Înmuiați fiecare cotlet de porc în unt; puneți în pungă, unul câte unul și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3 Linguri De Linte Neagra Despicata Cu Piele (urad Dal)3 Linguri De Linte Neagra Despicata Cu Piele (urad Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista