Este Chili de George 2 !!

Este Chili de George 2 !!
Este Chili de George 2 !! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 1,96 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 260 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Un amestec de zahăr, ardei gras, ardei cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este bun. Burgerii George's Cadillac , salata de ton cu anghinare George și stridiile prăjite din Insula St. George sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Revista