Sos de spaghete secret

Sos de spaghete secret
Reteta Secret Spaghetti Sauce se poate face in aproximativ 1 ora . Pentru 1,12 USD per porție , primești un sos care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 227 de calorii , 10 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de măsline, carne de vită tocată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Secretul spaghetelor lui Kay , Secretul sosului meu și Secretul este în sos .

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt. Gătiți și amestecați carnea de vită și cârnații italieni în tigaia fierbinte până când se rumenesc și se sfărâmiciază, 5 până la 10 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați morcovii și ceapa în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se încălzește ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu; gătiți și amestecați morcovii, ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa este transparentă, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de carne de vită și cârnați, roșiile zdrobite, sosul de roșii, oregano, zahăr brun, busuioc, piper negru și scorțișoară în amestecul de ceapă; se fierbe, amestecând din când în când, până când aromele s-au amestecat, aproximativ 30 de minute. Asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista