Sos ușor de cran-mere

Sos ușor de cran-mere
Rețeta Easy Cran-Apple Soce se poate face în aproximativ 5 minute . Acest sos are 118 calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați sos de mere, topping bătut, sos de afine jeleat și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ sos Cran-Apple Sos , Apple-Cran-Pere Sos și Spicy Cran-Apple Sos .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, despărțiți sosul de afine cu o furculiță. Se amestecă sosul de mere. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Ornați cu topping bătut dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista