Tort cu dovleac portocale

Tort cu dovleac portocale
Prajitura cu dovleac cu portocale dureaza aproximativ 1 ora de la inceput pana la sfarsit. Pentru 1,01 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 580 de calorii . Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și luați făină, lapte, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Prajitura cu portocale cu dovleac , prajitura cu dovleac-portocale si prajitura cu patru straturi de dovleac cu glazura de portocale-crema de branza sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântâna și zahărul brun până devin ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Orhidee și Panseluțe Comestibile și Frunze De Mentă Proaspătă, OpționalOrhidee și Panseluțe Comestibile și Frunze De Mentă Proaspătă, Opțional
Prajituri Roz Napolitane Cu ZaharPrajituri Roz Napolitane Cu Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și Roșu
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă concentratul de dovleac și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
(aroma Originala)(aroma Originala)
Dantelă De Lemn DulceDantelă De Lemn Dulce
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și ienibaharul; se adauga in compozitia smantana alternativ cu lapte, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Inghetata Sau Frisca, OptionalInghetata Sau Frisca, Optional
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Biscuit Graham întreg, înjumătățitBiscuit Graham întreg, înjumătățit
Cremă Frigorifică Amaretto NelactateCremă Frigorifică Amaretto Nelactate
4
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde, Verde Pădure și Roșu
5
Se coace la 350° timp de 28-32 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
6
Pentru umplutură, într-un castron mare, bate crema de brânză până devine ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet NILLA WafersPachet NILLA Wafers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și RoșuColorant Alimentar Pastă Verde Frunze, Verde Pădure și Roșu
7
Adăugați zahăr de cofetă și condiment pentru plăcintă; bate pana se omogenizeaza. Încorporați toppingul și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(aroma Originala)(aroma Originala)
8
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
9
Așezați stratul de jos pe o farfurie de servire; se întinde cu un sfert din umplutură. Repetați straturile de trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
10
Se presară cu nuci pecan; stropiți cu topping de caramel. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Ingrediente

21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari495Nuci de orice fel (tocate)zahăr brun ambalatzahăr brun ambalat495Nuci de orice fel (tocate)zahăr brun ambalatzahăr brun ambalat123Nuci de orice fel (tocate)conserve de dovleacconserve de dovleac576 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiritopping de înghețată cu carameltopping de înghețată cu caramel120Nuci de orice fel (tocate)zahăr cofetarizahăr cofetari227Nuci de orice fel (tocate)pachet cremă de brânză, dedurizatăpachet cremă de brânză, dedurizată3ouăouă313Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.ienibahar la solienibahar la sol21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.nucșoară măcinatănucșoară măcinată796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2% lapte2% lapte1426 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconcentrat de suc de portocale dezghețatconcentrat de suc de portocale dezghețat27Nuci de orice fel (tocate)nuci pecan tocatenuci pecan tocate11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.mari sau dovlecei, tăiați în sferturi pe lungime și tăiați în bucăți de 1/2 inchmari sau dovlecei, tăiați în sferturi pe lungime și tăiați în bucăți de 1/2 inch154Nuci de orice fel (tocate)mere tarta tocate decojite (aproximativ 5 medii)mere tarta tocate decojite (aproximativ 5 medii)227Nuci de orice fel (tocate)carton Frozen frisca topping, decongelatecarton Frozen frisca topping, decongelate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista