Cele mai bune prăjituri cu stafide din fulgi de ovăz

Cele mai bune prăjituri cu stafide din fulgi de ovăz
Cele mai bune prăjituri cu stafide din fulgi de ovăz ever ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 24 și costă 20 de cenți per porție . O porție conține 216 calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Allrecipes necesită stafide, unt, ovăz și scorțișoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați biscuiți cu stafide din fulgi de ovăz , biscuiți cu stafide cu fulgi de ovăz I și biscuiți cu stafide cu fulgi de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
3
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
4
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Amestecați amestecul de făină până când se încorporează. Încorporați ovăzul și stafidele; amestecând suficient pentru a se combina uniform. Puneți linguri de aluat la 2 inci unul de celălalt pe foile de copt neunsate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Soiuri Mixte De Ciuperci ProaspeteSoiuri Mixte De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când devine auriu, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port

Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru prăjitura cu stafide cu fulgi de ovăz. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista