Rulouri cu ierburi
Rețeta Rulouri cu ierburi poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 78 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați drojdie activă, ou, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11% . Rulouri cu ierburi , rulouri cu usturoi și ierburi și rulouri cu ierburi și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zara, 2 linguri de unt, zahăr, sare, busuioc, maghiran, cimbru, bicarbonat de sodiu, ou și 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață puternic făinată; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 75 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în patru părți. Împărțiți fiecare porție în șase bucăți; modelați fiecare bucată într-o bilă.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 50 de minute.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.