23 de prânzuri pentru toamnă

La fel ca un tablou impresionist, toamna aduce o minunată tapiserie de culori grădinilor și pădurilor noastre. Aceasta poate fi o mare inspirație pentru toți bucătarii să schimbe uneltele din lunile de vară și să înceapă să folosească o paletă de ingrediente ușor diferită pentru acele prânzuri speciale cu prietenii și familia.

Natura oferă atât de multe culori grozave, de la nuanțele maro închis ale ciupercilor gătite cu ceapă sau portocala bogată de dovleac. Artistul din tine le poate compensa cu verdeață de Kale sau varză de Bruxelles care își fac apariția în magazinele și piețele noastre locale. Puteți adăuga oricând un strop frumos de pătrunjel verde proaspăt într-o caserolă sau o oală fierbinte gătită lent.

Principalul truc pentru un prânz plăcut cu invitații este că este esențial să vă pregătiți cu atenție și să evitați orice panică de ultim moment. O sugestie este că, dacă gătiți o supă de sezon cu o zi înainte, nu numai că va avea un gust grozav, dar chiar nu trebuie să faceți prea multe în ziua respectivă. De ce să nu iei niște ciuperci sau praz și să te bucuri de a face o supă delicioasă, atunci tot ce trebuie să adaugi pe zi sunt câteva crutoane proaspete și un vin atent asortat pentru a-ți încânta oaspeții la prânz.

De fapt, unele alimente pur și simplu se îmbunătățesc dacă au fost făcute cu câteva ore înainte, deoarece aromele caserolelor sau a păsărilor de curte gătite lent sau a mielului sunt inegale. Începeți să explorați rețetele în această zi și nu veți mai rămâne niciodată blocat pentru inspirația prânzului de toamnă.