Supă de legume de grădină

Supă de legume de grădină
Supa de legume de grădină ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 53 de calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și luați țelină, sare și piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este solid. Supa de legume de grădină , Supa de legume de grădină și Supa de legume de grădină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare sau un cuptor olandez, combinați toate ingredientele; aduce la fierbere. Reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate26
Revista