Ouă poșate în tocană de chorizo-roșii cu crutoane de usturoi

Ouă poșate în tocană de chorizo-roșii cu crutoane de usturoi
Ouă poșate în tocană de ciorizo-roșii cu crutoane de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Pentru 3,84 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 de calorii , 23 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru toamna . Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ouă, coajă de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă obține un scor solid de 75% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ouă Poșate Cu Porumb, Chorizo, Busuioc și Crutoane Brioș , Ratatouille cu Ouă Poșate și Crutoane Usturoi și Ratatouille Cu Ouă Poșate și Crutoane Usturoi .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o oală de ciorbă medie la foc mediu-mare cu 2 rânduri de tigaie cu ulei de măsline, aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, 1 Per PorțieOuă, 1 Per Porție
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Tăiate Cubulețe Prăjite La Foc (recomandat: Muir Glen)Roșii Tăiate Cubulețe Prăjite La Foc (recomandat: Muir Glen)
Frunze De Pătrunjel Cu Frunze PlateFrunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate
2
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Adaugati cei 2 catei de usturoi tocati, ceapa, telina, morcovul, cartofii, cimbru, sare si piper, gatiti 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, CuleseFrunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit3 Catei De Usturoi, 2 Tocati Si 1 Zdrobit
Usturoi, 2 Tocat Si 1 ZdrobitUsturoi, 2 Tocat Si 1 Zdrobit
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6 Cartofi Roșii De Mărime Medie, Tăiați în Jumătate și Feliați Subțiri6 Cartofi Roșii De Mărime Medie, Tăiați în Jumătate și Feliați Subțiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați roșiile și supa de pui și aduceți la o bule, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți timp de 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Umpleți o tigaie medie cu apă caldă. Aduceți apa la fiert ușor la foc mediu mic. Pe măsură ce apa ajunge să fiarbă, procedați cu crutoanele de usturoi și presărați pătrunjelul zestor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De UsturoiCrutoane De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Pâinea prăjită în broiler sau într-un cuptor de pâine. Odată ce pâinea este prăjită, se freacă cu usturoiul spart și apoi se stropește ulei de măsline extravirgin și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
ToasterToaster
7
Puneți frunzele de pătrunjel, coaja de lămâie și coaja de portocală pe o masă de tăiat. Treceți cuțitul prin grămadă până când pătrunjelul este tocat mărunt și coaja este complet încorporată în pătrunjel, rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Odată ce apa ajunge la un balon pentru braconarea ouălor, turnați oțetul în apa clocotită. Spargeți un ou într-un castron mic. Turnați ușor oul în apa clocotită. Repetați cu restul de 3 ouă. Se fierbe ouăle timp de aproximativ 2 minute pentru gălbenușurile curgătoare sau aproximativ 4 pentru gălbenușurile solide. Nu lăsați apa să fiarbă. Scoateți cu grijă ouăle cu o lingură cu fantă într-o farfurie căptușită cu un prosop pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
9
Pentru a servi, trageți tulpinile de cimbru din tocană de chorizo-roșii, apoi aranjați crutoanele de usturoi în fundul a 4 boluri de supă puțin adânci, puneți o oală din tocană deasupra crutoanelor de usturoi, puneți ouăle la loc și presărați vasul cu pătrunjel și presărați. servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De UsturoiCrutoane De Usturoi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista