Pâine cu brânză de lămâie
Pâinea cu brânză de lămâie durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14. O porție conține 299 de calorii , 6 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați făină, coajă de lămâie, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Bread Braid Breakfast , Raspberry Bread Braid și Holiday Bread Braid .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Se adauga laptele, zaharul, untul, ouale, sarea si 2 cani de faina; bate la viteza mica timp de 3 minute. Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mic, bateți toate ingredientele de umplutură până devin pufoase; pus deoparte.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; rulați într-un 14-in. x 12 inchi. dreptunghi.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Întindeți umplutura în treimea centrală a dreptunghiului. Pe fiecare parte lungă, tăiați benzi late de 1 inchi, 3 inchi. în centru. Începând de la un capăt, îndoiți benzi alternative în unghi pe umplutură. Capătul de etanșare. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Combinați zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține o consistență de burniță; se stropesc peste pâinea caldă.